Luotettava kuolinpesien tyhjennyspalvelu Helsingissä.

Paroni Antiikki Ja Design

Luotettava kuolinpesien tyhjennyspalvelu Pääkaupunkiseudulla

Paroni Antiikki ja Design on johtava kuolinpesien tyhjennys/siivouspalvelu Helsingissä. Palvelemme asiakkaita vankalla 22 vuoden kokemuksella. Päätoiminta alueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko uusimaa, mutta palvelemme myös 100km säteellä Helsingistä.

Paroni Antiikki Ja Design

Johtava kuolinpesien tyhjennyspalvelu

Paroni Antiikki ja Design ostaa ja tyhjentää kuolinpesiä. Takanamme on satoja arviointeja ja huoneistojen, vinttien, kellareiden, autotallien sekä omakotitalojen tyhjennyksiä. Suoritamme kuolinpesien tyhjennyksiä arvojäämistöistä tavallisiin irtaimiin. Tarjoamme erittäin kattavan ja luotettavan muutto- ja kuolinpesien osto-, tyhjennys- ja loppusiivouspalvelun. Tarjous tehdään heti paikan päällä tai myöhemmin puhelimitse/ sähköpostilla ja se sisältää tavaroiden pakkaamisen ja poiskuljetuksen. Maksutapana toimii käteismaksu tai tilisuoritus nettipankissa. Mikäli tarjous hylätään, mitään arviointimaksua ei seuraa. Mikäli irtain on suurelta osalta myyntikelvotonta, voimme tehdä urakkatarjouksen työstä kaatopaikkakuluineen, mutta jos siellä on jotain myyntikelpoista tavaraa se otetaan tietenkin huomioon. Tarjouksen hyväksyttyä, vastuu työn suorittamisesta siirtyy meille, jolloin sovimme aloituspäivän työlle ja tyhjennämme asunnon sovitussa aikataulussa.

Palvelumme sisältää

-

Jos kiinteistössäsi on korkealuokkaisia ​​koruja, keräilyesineitä tai arvoesineitä, voimme ostaa ne sinulta erikseen ja teemme erillisen tarjouksen muusta irtaimistosta.

Tyhjennämme kuolinpesät ammattitaitoisesti

Tarjoamme ammattitaitoisen romujen ja roskien hävityspalvelun.

Ota yhteyttä niin katsomme sinulle sopivan palvelun/arviointikäynnin kohteessa.

Miksi valita meidät?

Ostamme esimerkiksi.

Ostamme myös Arabian tuotantoa mm. Gunvor Olin-Grönqvist, Esteri Tomula, Ulla Procope, Heljä Liukko-Sundström, Annikki Hovisaari, Birger Kaipiainen, Toini Muona, Michael Schilkin ym.Design valaisimet kotimaiset: Ilmari Tapiovaara, Maija Mehiläinen, Alvar Aalto, Artek, Taito Oy, Paavo Tynell, Heikki Turunen, Eero Aarnio, Lisa Johanson-Pape, Itsu, Valaistustyö, Valinte ja Lival ja kristallikruunut ym.Kunniamerkit ym. esineistö esim. Lotta-,suojeluskunta- ym. aiheet. puhdetyöt postikortit, miekat, mitalit ja kaikki mikä liittyy sotaan.Kotimaista lasitavaraa Tamara Aladin, Kaj Franck, Saara Hopea, Kerttu Nurminen, Gunnel Nyman, Aimo Okkolin, Pentti Sarpaneva, Timo Sarpaneva, Erkkitapio Siiroinen, Nanny Still, Oiva Toikka, Helena Tynell, Björn Weckström, Tapio Wirkkala ym. Ostamme myös koruja (hopea, kulta) meille käy myös rikkinäiset.

Helsinki

fiFinnish